top of page

Min baggrund

Jeg er oprindeligt uddannet Industrilaborant. Jeg har arbejdet i medicinalbranchen i mange år. Da jeg blev gravid med min ældste datter startede der en dannelse af moderlig bevidsthed i mit indre. Intuitivt søgte jeg alternative måder at fastholde en sund gravid krop der helt klart var under ombygning.

I min søgen stødte jeg på zoneterapien samt Bach remedierne begge dele virkede fantastisk. Stille og roligt blev min interesse for alternativ behandling vækket.

Jeg fortsatte med at anvende begge metoder efter at jeg havde født vores dejlige datter.

Et år senere fødte jeg vores anden datter en normal fantastisk fødsel og vi var nu en datter rigere.

Da den ældste var lige omkring et år udviklede hun asmatisk bronkitis. Efter en kort periode med brug af diverse inhalatorer blev de skiftede ud med zoneterapi, Bach remedier og kostændringer alt dette reducerede mængden af forkølelser og bronkitis. Hermed en mere harmonisk og glad pige. Det bekræftede mig i at medicin ikke er vejen til en sundere krop.  Jeg startede efterfølgende op på zoneterapeut uddannelsen som har lært mig rigtig meget bl.a at se mennesket som en helhed og ikke bare en fysisk krop og at vi bliver nød til at behandle holistisk for at skabe balance. Denne viden og erfaring vil jeg gerne bruge på at hjælpe og rådgive mennesker til et liv i balance og vitalitet.

 

Uddannelse og kurser

RAB godkendt Zoneterapeut (Casu Susanne Løfgren)

Bach Terapeut  (Casu Susanne Løfgren)

Reiki Healer

Bestået anatomi/fysiologi og sygdomslære

Nerverefleksolog (Touch point)

Grundkursus i Metasundhed v. Martin Hejlesen

Rebozo kursus (fødeklinik Maia)

Doulauddannelse sep. 2017 (doula Tina Wehlast Hansen)

Certificeret doula aug. 2018

Spinning Babies workshop  2017 

 

bottom of page