Persondatapolitik

 

Dine personlige oplysninger/data er i sikre hænder hos Kamillesk. Læs mere herunder.

Jeg bekræfter at jeg er bekendt med persondataforordningen, som træder i kraft 25. maj 2018, og jeg bestræber mig på at opbevare oplysninger på forsvarlig vis. Jeg opbevarer navne/efternavne telefonnr., e-mailadresser i Wix bookingsystem, mit mailsystem og journaler med personoplysninger og helbreds oplysninger opbevares i et sikkert system Dropbox, som alle overholder persondataforordningens retningslinjer.

Jeg er på nuværende tidspunkt (24. maj 2018) i gang med at indsamle databehandleraftaler fra alle samarbejdspartnere, for at sikre personlig data fra at blive misbrugt.

Ved din oprettelse i online booking, vil du blive spurgt om accept af klinikkens anvendelse af dine oplysninger i forbindelse med din behandling.

​Du vil blive bedt om at samtykke/acceptere at zoneterapeut Kamille S. Kaurholst registrerer og opbevarer dine oplysninger, helbreds oplysninger, brug af medicin, personlige data som cpr. nr. e-mail og adresse. Dette er jf. Persondatalovens §5, 6, 7 og 8 samt Lov nr. 351 af 19/5-2004 om en brancheadministreret registreringsordning for alternative behandlere § 2 stk. 3.

Du vil samtidig give samtykke/tilladelse til at Kamille Sirisampuran Kaurholst, Kamillesk kan indberette til sygeforsikring ”danmark” samt diverse Sundhedsordninger.

Ved oprettelse i online booking giver du samtykke/tilladelse til at der sendes sms/e-mail bekræftelse af aftale tidspunkt samt ”reminder” på behandlinger.

De registrerede oplysninger opbevares i 5 år efter seneste besøg. Du kan på hvilket som helst tidspunkt trække dit samtykke tilbage. Du trækker samtykket/tilladelsen tilbage ved at sende en e-mail til eller ved at rette henvendelse til Kamille S. Kaurholst. I det omfang min behandling af dine oplysninger alene er baseret på samtykke, sletter jeg dine oplysninger når du trækker samtykket tilbage.


Formålet med at indhente disse oplysninger er, at jeg til enhver tid har den viden som der er brug for at kunne yde den bedste behandling og service for dig som klient.