top of page

Doula

Hvad er en doula? En doula tilbyder at være en ekstra hånd og støtte i graviditeten og i fødselsforløbet. En doula har stor bred viden indenfor graviditet og fødsler, der kan være med til at gøre fødslen til et mere positivt forløb. I dagens Danmark på fødeafdelingerne bliver der skåret ned på personalet, der ikke er til gavn for de fødende. Derfor kan det være trygt og rart at have en doula med til fødslen. Det er vigtigt at slå fast at en doula ikke overtager og påtager sig jordemoderens opgaver, en doula kan være til stor hjælp i den psykiske og fysiske støtte. I september 2017 afsluttede jeg den teoretiske del på doulauddannelsen det var et meget inspirerende forløb. Det har givet mig en masse ny viden og indsigt i graviditet og fødsler både den psykiske og fysiske del. Jeg har selv oplevet to fantastiske graviditeter og fødsler på egen krop og jeg har en masse gode personlige egenskaber som jeg kan bruge i mit virke som doula. Jeg er vant til at arbejde med mennesker og møde et menneske med ro, omsorg og støtte.

Jeg tilbyder doula forløb der kan bestå af:

  • Zoneterapi/rebozo behandlinger, akupressur.

  • Fødselsforberedende samtaler.

  • Praktisk fødselsforberedelse.

  • Fødselshjælp, efterfødselssamtale og støtte i barselsforløbet.

 

Går du/i og overvejer at hyre en doula i graviditeten/fødslen? Er du/i meget velkommen til at ringe eller skrive til mig for yderligere information og en uforpligtende samtale. Du/i kan skrive til mig på info@kamillesk.dk eller ringe på 28911850.

Jeg deltager gerne om i vælger at fødslen skal være hjemme hos jer selv, på hospitalet  eller på privat fødeklinik. Jeg kører ud til fødsler på det meste af Sjælland dog max. 1 times kørsel fra min adresse Have Borupvej 166, 4360 Kirke Eskilstrup.

bottom of page